AMOVER S.A.

Empresa

Al teu costat des de 1972

la nostra història

fabrica-amover-3

01. Inici

AMOVER va ser fundada el 1972 per una parella de joves emprenedors amb la intenció de satisfer la creixent demanda per part de fàbriques de mobles ubicades a la zona d´elements auxiliars per als seus mobles.

02. fundadors

Els seus fundadors van començar amb un petit taller i amb el temps van anar creixent fins a convertir-se en una de les empreses més importants del sector.

fabrica-amover-2
fabrica-amover-1

03. primers productes

El primer producte que van fabricar va ser uns tiradors per a armaris, que va ser un èxit i va donar lloc a altres encàrrecs. Al principi, l’empresa es va centrar en la fabricació de motllures per mobiliari de la llar i després va anar ampliant la seva gamma de productes a mesura que la demanda creixia.

04. Adaptabilitat

La clau del seu èxit va ser la seva capacitat per adaptar-se als canvis del mercat i a les necessitats dels clients. Van invertir en tecnologia i van formar un equip de professionals altament qualificats per dissenyar i produir mobles personalitzats amb una gran atenció als detalls.

nau1
entrada-amover

05. creixement

Al llarg dels anys, AMOVER va seguir creixent i diversificant els seus productes. Van ampliar la seva gamma de de productes de mobles per a llar i també van començar a fabricar peces per a restaurants, hotels i altres establiments. Van obrir noves instal·lacions i van expandir la seva presència a nivell nacional i internacional.

06. Constancia

Malgrat les dificultats que van sorgir en el sector, com la competència de les empreses d’altres països i la crisi econòmica global, l’empresa va aconseguir mantenir-se a la cima del sector gràcies a la seva innovació constant i la qualitat dels seus productes.

Avui, AMOVER és un referent en el sector i un exemple de l’èxit empresarial. Amb 50 anys d’experiència en la fabricació de perfils i complements per a mobles, l’empresa continua compromesa amb la qualitat, la innovació i la satisfacció dels seus clients.

Els nostres valors

Ens enfoquem en oferir el millor servei possible per als nostres clients

Els més de 50 anys d’experiència ens permeten garantir el millor dels serveis.

La qualitat dels nostres productes és la nostra prioritat en tot moment. Per això prestem atenció als detalls i apostem per la innovació.

Els nostres clients són l’eix central del negoci, per aquest motiu ens esforcem per cobrir les seves necessitats, resoldre els seus problemes i millorar la seva experiència amb nosaltres.

El nostre equip

Excel·lent servei, amb cura i qualitat. Van ajustar preu sense baixar qualitats.

Laura

Serietat, qualitat i màxim rigor en el compliments dels terminis.

Jaume

Amover és una empresa de confiança que porta 50 anys oferint un servei de qualitat. Sempre donant les millors solucions per a les necessitats dels seus clients.

Lina