AMOVER S.A.

Serveis

Productes i serveis relacionats amb el món del moble

AMOVER és una empresa especialitzada en la fabricació de perfils sota demanda en diferents materials com el MDF, fusta, alumini, PVC revestit de foil o xapa. A més, ofereixen també serveis de mecanitzat, muntatge i embalatge de les peces fabricades.

Fabricació de
perfils sota demanda

descripció del servei

Ens dediquem a la fabricació de perfils sota demanda en diferents materials, depenent de les necessitats del client. Això significa que el client pot demanar un perfil específic per a un projecte en particular, i l’empresa s’encarregarà de fabricar-lo segons les seves especificacions.

ApLICACIÓ

Els perfils sota demanda són útils per als clients que necessiten una solució específica per al seu projecte, ja sigui perquè no troben el perfil adequat en el mercat o perquè volen un disseny exclusiu i personalitzat.

Assessorament
personalitzat

descripció del servei

Podem oferir-vos el millor assessorament possible per a les vostres fàbriques de mobles. Gràcies a la nostra dilatada experiència en el sector del moble, som capaços d’oferir-vos un nivell d’assessorament i suport incomparable per ajudar-vos a assolir els vostres objectius de negoci.

Amb més de 50 anys d’experiència en el sector del moble, disposem dels coneixements i la comprensió necessaris per abordar els reptes específics que afronteu en la vostra fàbrica de mobles. A més, el nostre equip d’experts en el sector del moble és altament qualificat i està al dia amb les últimes tendències i innovacions en el sector.

BENEFICIS

El nostre objectiu és oferir-vos serveis personalitzats que satisfacin les vostres necessitats específiques i que us ajudin a millorar la qualitat dels vostres productes, reduir els costos de producció i optimitzar els vostres processos de fabricació. 

La nostra empresa auxiliar del moble té un compromís ferm amb la satisfacció del client i estem disposats a treballar estretament amb vosaltres per assegurar que obteniu els millors resultats possibles.

Mecanitzat
i muntatge de peces

descripció del servei

A més de la fabricació de perfils sota demanda, també oferim serveis de mecanitzat i muntatge de les peces fabricades. Això significa que ens podem encarregar de tot el procés de fabricació, des del tall i mecanitzat fins al muntatge de les peces.

APLICACIÓ

Aquest servei és molt útil per als clients que volen simplificar el procés de producció, ja que no hauran de preocupar-se per la mecanització i el muntatge de les peces. Ens encarregarem de tot el procés per assegurar que les peces estiguin llestes per ser utilitzades en el projecte.

Marcs d'alumini
muntats i mecanitzats

descripció del servei

També oferim serveis de fabricació de marcs d’alumini muntats i mecanitzats. Això significa que el client pot demanar un marc específic per a un projecte en particular, i l’empresa s’encarregarà de fabricar-lo i muntar-lo segons les seves especificacions.

APLICACIÓ

Aquest servei és especialment útil per als clients que necessiten marcs d’alumini per als seus projectes, com ara enquadraments de portes i finestres o marcs per a la instal·lació de mampares.

Lacat

descripció del servei

Oferim la possibilitat de lacar els perfils fabricats sota demanda. Això significa que els clients poden demanar que els seus perfils siguin lacats en un color específic per combinar amb el seu disseny i decoració.

El procés de lacat és realitzat per professionals especialitzats i utilitzen pintures de qualitat per garantir que els perfils siguin resistents i duradors en el temps. Així, els clients poden estar segurs que els seus perfils lacats mantindran la seva aparença durant molt temps.

APLICACIÓ

Aquest servei és especialment útil per als clients que busquen una solució personalitzada i única per al seu projecte, ja que poden triar el color que més s’adapti al seu disseny i decoració. Així, AMOVER ofereix un servei complet per satisfer les necessitats dels seus clients i assegurar que els seus projectes siguin un èxit.

Transport propi

descripció del servei

Disposem de transport propi per garantir que els productes arribin al client en perfectes condicions. Això significa que el client no haurà de preocupar-se per organitzar el transport dels seus productes, ja que l’empresa s’encarregarà de tot el procés.

APLICACIÓ

El transport propi és un servei molt útil per als clients que necessiten rebre els seus productes en un termini específic i amb garanties de qualitat en el seu transport.

Contacte

Parlem del teu projecte?